Cumhuriyet İlkokulu


Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem “öğrenenler” hem de “öğretenler” birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzun tüm paydaşları (yöneticiler, öğretmenler, yardımcı hizmetliler, veliler, öğrenciler) her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsınlar.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda, ülkemizin Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş ülkeler seviyesine çıkmasında görev alacak bilgili, becerili ve kendine güvenen bireylerin yetişmesinde “Temel Eğitim” sürecinin, belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Öğrencilerin yeteneklerine ve gereksinmelerine uygun bir eğitim hizmeti sunmak.

Başarılar: 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında; 1 öğrencimiz Sivas Sağlık Meslek Lisesi, 1 öğrencimiz Sivas Güzel Sanatlar Lisesi, 4 öğrencimiz Gemerek Anadolu Öğretmen Lisesini kazandılar. 5-29 Ekim 2022 Yılında İlçe genelinde düzenlenen Cumhuriyet konulu resim yarışmasında öğrencimiz Ahmet Mert DURSUN 1. olmuştur.

Saatler: Sabahçı: 08.30-11.50 Öğleci : 13.00-14.30
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi, basketbol, sınıflar arası futbol turnuvası.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1-Paydaşlar Okuyor. 2-Paydaşlar Yardımlaşıyor. 3-Okuluna Renk Kat. 4-Eğitim Evde Başlar. 5-Ufka Yolculuk. 6-Sivas Robot Yarışması. 7-Sıfır Atık.

Telefon - 0346 6141020

Belgegeçer - (346) 614 1020

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gemerekcumhuriyetio.meb.k12.tr

Adres - Yukarı Mahalle Kayseri Caddesi Okullar Sokak No6 Gemerek / SİVAS

Öğretmen :12
Öğrenci :117
Derslik :13
Çok Amaçlı Salon :2
Kütüphane Kitap Sayısı :1360
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Yukarı mahalle Kayseri caddesi Okullar sokak No: 6 Gemerek / SİVAS

Adres - Yukarı Mahalle Kayseri Caddesi Okullar Sokak No6 Gemerek / SİVAS

Ulaşım Sivas - Kayseri Karayolu Üzerinde

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde yer alıp İl merkezine 116 km uzaklıktadır.